Vidar Vårdcentral – en vårdcentral för hela människan

På Vidar Vårdcentral erbjuder vi allt en vanlig vårdcentral erbjuder och mycket mer. Tack vare våra husläkare och barnläkare med specialistkompetens inom allmänmedicin och barnmedicin kan vi erbjuda vård för hela familjen. Vi har även en diabetes-, distriktssköterske- och astma-/KOL-mottagning samt hemsjukvård, kurator, psykoterapeuter och andra terapeuter. Vidar Vårdcentral är en mottagning med fokus på det friska i människan.

Sedan införandet av den nya patientlagen den 1 januari 2015 kan vårdcentral och primärvård väljas i hela landet.

Välkommen att lista dig hos oss!

Så väljer du Vidar Vårdcentral som din vårdcentral

Fyll i blanketten för att bli listad på Vidar Vårdcentral. Lämna ifylld blankett när du registrerar dig i vår reception inför ditt första besök. Det går också bra att ringa på telefon 08-400 122 22 så skickar vi blanketten eller kom i god tid till ditt första besök så hjälper vi dig med listningen.

Det går även bra att lista sig via Mina vårdkontakter med e-legitimation.

Att vara husläkarpatient

Vidar Vårdcentral erbjuder specialistkompetens inom allmänmedicin och barnmedicin. Kliniken har även diabetes-, distriktssköterske- och astma-/KOL-mottagning samt hemsjukvård. 

Som patient hos oss har du tillgång till jourmottagning varje vardag mellan kl 08.00 - 17.00. Vi är dessutom anslutna till jourmottagningen/Närakuten i Södertälje så att du får tillgång till vård på kvällar och helgdagar vid akuta fall.

Observera att eventuellt återbud behöver lämnas i god tid dvs minst 24 timmar före bokad tid. Ej avbokad tid debiteras, även om du har frikort.

Våra sjuksköterskor har telefontid för rådgivning och tidsbeställning alla vardagar.

Välj husläkare

När du gör ditt vårdval har du möjlighet att uppge vilken läkare du vill ha som din husläkare. Detta val kan du även göra senare, när det passar dig.

Specialistläkare

Allmänmedicin
Andrea Gerretsen Biemond
Eva Lagerlöw
Jonas Sullivan
Kristian Holmberg
Nienke Keller
Rainer Birk

Barnmedicin
Susanne Wärnhjelm

ST-läkare

Anna Maria Wiedemann
Katharina Pleijel

Om Vårdval Stockholm

Du kan läsa mer om vårdvalet på Vårdguiden.

www.vardguiden.se/Sa-funkar-det/Vardval